marți, 10 martie 2015

Locuri de utilizare si unde nu sunt sugerate?

Locurile de utilizare sunt foarte raspandite fiind nevoie doar de creativitate. Poate fii folosit ca separator de spatii dar este folosit indeosebi ca insertie in tabliile de usi ale bailor, intrarilor si a bucatariilor.




Nu este ceva inedit ca unui dulap de culoare inchisa sa i se monteze tablii din grilaj de bambus in culori deschise subliniind astfel efectele speciale ale grilajului.

Daca in locuinta avem calorifere vechi si dorim sa le acoperim, sau pur si simplu avem impresia ca strica imaginea de ansamblu atunci putem rezolva problema acoperindu-le in mod elegant si estetic cu grilaj de bambus. In plus fata de estetica nu sunt diminuate nici functiile caloriferului deoarece aerul circula liber printre sipci.

O idee buna este sa construim in fata caloriferului o mica rama in a carei fatada introducem grilajul de bambus. Este oportun sa facem aceeasi rama si pentru partea superioara si marginile acestuia. Este o rezolvare discreta si decorativa totodata, oferind ceva inedit aspectului incaperii.





Grilajul nu poate fi montat sub balustrada ca sa impiedice caderea deoarece din punct de vedere static nu este corespunzator pentru aceasta functie.
De asemenea nu este corespunzator pentru acoperirea cazanelor la distante unde s-ar putea aprinde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu