marți, 10 martie 2015

Cum se produc, ce calitate au, pot primi mostre gratuite?

Grilajele disponibile la noi sunt executate din sipci de bambus, slefuite uniform. Marginile sipcilor sunt rotunjite frumos. Punctele de lipire unde sunt unite sipcile nu sunt vizibile.
Suprafata grilajului este netratata pentru a oferi clientului posibilitatea de a-l colora dupa dorinta (cu toate ca dupa parerea mea nu merita deoarece grilajele sunt disponibile in doua culori - deschis, ca lemnul de tei si de culoare inchisa asemanatoare lemnului de stejar). 

Daca dorim sa verificam calitatea si culoarea produsului putem solicita si primi prin posta mostre gratuite cu dimensiunea de circa 10*10cm.


Sipcile de bambus au doar 2mm grosime iar grilajul complet are doar 4mm grosime astfel este sugerat doar pentru interioare. Deaorece este mai subtire decat grilajul din lemn, poate fi introdus acolo unde in mod normal intra si sticla. 


Grilajul nu are rama astfel poate fi montat in orice piesa de mobilier. De exemplu este ideal ca tablie de usa pentru dulap, obtinand astfel o piesa decorativa cu grilaj de bambus. Desigur sunt multe alte moduri in care putem folosi grilajul in locuintele noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu