marți, 10 martie 2015

Ce numim de fapt grilaj de bambus, unde se foloseste?

Pe langa faptul ca este practic, grilajul de bambus este si foarte atractiv, de aceea nu este surprinzator faptul ca are atatea utilizari, nu doar ca suport de catarare pentu plante.
In mod sigur ati observat astfel de grilaje in gradina fara a cunoaste denumirea acestui element decorativ. Grilajul de bambus poate fi folosit si la decorarea spatiilor interioare nu doar a celor exterioare. De fapt este folosit pe scara tot mai larga atat la decorarea mobilierului cat si a spatiilor interioare. 

Ce este de fapt acest element? Grilajul de lemn, grilajul de bambus este un panou executat din sipci subtiri unite prin lipire. Panoul a primit acest nume inspirat de grilajele cu care au fost imprejmuite gradinile si ferestrele manastirilor pentru calugarite.


Marele avantaj este diversitatea de utilizare a acestuia, nu doar la decorarea gradinilor ci ca tablie la usi si usi de mobilier. Este ideal pentru mascarea caloriferelor deoarece permite circularea aerului cald, acoperind totusi vizibilitatea. De asemenea putem acoperi boilere, contoare si orice alt obiecte nu foarte estetice.
Pot fi decorate usile mobilierului din holuri, a bucatariilor, a dulapioarelor pentru incaltaminte, pot fi separate spatii, etc.

Pentru cei care nu au idee de unde isi pot procura astfel de grilaje de bambus le sugerez pagina: www.ro.naturtrend.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu